Ožilo Rádio TATRY 94.2 MHz

V Poprade pribudla nenápadne nová stanica. A viete kde? Presne medzi autobusovou a železničnou… :-) … a volá sa Rádio TATRY. Po dvoch (? možno viac) rokoch odmlky a niekoľkých týždňoch testovania sa v sobotu 9. 4. 2005 znovu v étery začali šíriť tóny staronového rádia. Rádio Tatry je z veľkej rodiny RTI, ktorá šíri signál po celom svete prostredníctvom satelitov (Eurobird, Astra) a internete UPDATE: (www.global-mix.net/channel.php?m=rti&.wvx) … Vysielanie v rodnej reči začína od 7.00 h a končí presne o 19.00 h, kedy ho vystrieda anglicky hovoriaci moderátor. Po tejto hodine to už vypínam, nakoľko štýl hudby nie je akurát podľa môjho gusta. Nie že by v tej slovenskej verzii bol – ale teším sa hovorenému slovu priamo z Popradu, čerstvým správam – priamo z Popradu a vôbec teším sa… No jedným slovom, teším sa že rádio znovu funguje a držím mu palce aby aj dlho fungovalo…

vysielací čas: 7.00 – 19.00 h – slovenská časť (popradská réžia) 19.00 – 7.00 h – anglická časť (programová štruktúra: http://www.rti.fm/nighttime_schedule.php) telefóne číslo do redakcie: +421 (52) 787 19 99 +421 77527722237 (to bude asi číslo IQ pisateľa :o) správne to má byť: +421 (52) 772 22 37 URI: http://www.radiotatry.sk/ (tu sa zatiaľ žiaľ veľa nedozviete) http://www.radiotatry.com/ (tu sa zatiaľ žiaľ veľa nedozviete) http://www.rti.fm/ (tu sa dozviete viac ale len v EN) e-mail: studio@radiotatry.com radiotatry@radiotatry.sk (to som našiel tu: http://dxing.info/news/) frekvencia: 94,2 FM skype: dokonca materská firma v Londýne používa aj skype (www.skype.com), mohli by to rozbehať aj v Poprade…

Posted in Kultúra, Zo spoločnostiTagged , , , ,

2 thoughts on “Ožilo Rádio TATRY 94.2 MHz

  1. veľmi príjemné že od 19.00 to hrá anglicky, už nemôžem počúvať tie bezduché a nátlakové keci z ostatných rádií (komerčných!), toto je maximálna pohoda veľká škoda že nevysielajú cez internet tak, aby to mohlo počúvať čo najviac ľudí – teda mohli by používať štandardný WinAmp formát (*.m3u)

  2. Napriek tomu, ze radio TATRY vysiela uz nejaky ten piatok, naladil som si ho v aute len pred par dnami. Rano mi sprijemnuje cestu do prace a poobede z prace. Muzicka je fajn, ale neprijemne ma prekvapila moderatorka, ktora pri rozpravani vtipov ktore jej posielaju posluchaci doplnala /vedome! mozno aj nevedome?/ svoj komenatar typu:“Tak tento Vam musim precitat: Je taky dobry, az ma boli brucho od smiechu…“ Alebo prerusila rozpravanie v strede a vsunula tam svoje myslienky… No jednoducho pokazila cely vtip /nie jeden!!!/. Taketo prizemne moderovanie som este nepocul. Nakoniec som to prepol na ine radio. Mozem vsak povedat, ze od isteho casu som tuto slecnu v eteri nepocul. Neviete preco? V kazdom pripade som rad ze radiu sa dari a prajem im tymto vela posluchacov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.