Google Blog Search – novinka !

Google Blog Search Google už najnovšie prehľadáva aj všetky weblogy. Google spustil špeciálnu vyhľadávaciu technológiu – Google Blog Search – ktorá je zameraná na prehľadávanie blogov. Blogy sa stávajú čoraz viac populárnejšie a tak Google prichádza s touto – podľa mňa – úžasnou novinkou. Schválne si skúste nechať vyhľadať slovko „TATRY“ ;-). Okrem množstva odkazov na TatryBLOG som našiel plno nových zaujímavých blogov, kde je niekoľko hodnotných článkov a fotografií z našich veľhôr. Možno aj Vám táto služba pomôže objaviť veľa nových článkov o Tatrách. O zaujímavé linky sa potom môžete podeliť v komentároch… Google Blog Search nájdete na http://blogsearch.google.com/, skúste využiť aj podrobnejšie nastavenie vyhľadávania.

Posted in Zo spoločnostiTagged , , , , ,

One thought on “Google Blog Search – novinka !

  1. Nedá mi trochu nerýpnuť si, lebo nemám rád slová typu „naj“, „prví“ a tak. Prvý blog o Tatrách by som mohol byť aj ja viď http://www.nfo.sk/kategorie/slovensko/vysoke-tatry/ :-) Ale inak držím palce a pridávam do čítačky O NZW z Novej Lesnej som vedel, ale až terazky som narazil na weblog. Btw používam tiež WordPress. S pozdravom kolega z vedľajšej dediny…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.