Inovovaný TatryBlog

Po dvoch týždňoch experimentovania s novým lookom TatryBLOG-u som tu opäť a v plnej sile. V podstate nepribudlo nič nové – len som pridal možnosť vybrať si vlastný výzor (ak chcete tak: look, skin, tému) týchto stránok. Možností máte – tak akurát – 5.

  1. Tatra Classic – 100% šírka
  2. Tatra Old – Tatry okolo roku 1900
  3. Tatra Snow – Black&White, ČB alebo tatranský sneh
  4. Tatra Summer – skôr Tatry v hmle, ako slnečené ;-)
  5. Tatra Winter – pôvodná zimná téma

Zvolte si tú, ktorá sa Vám najviac páči, ktorá Vám najviac vyhovuje. Pravda témy ešte nie sú 100% doladené, ale už sa mi s tým nechce veľmi babrať. Časom vychytám všetky muchy a graficky to doupravujem. Podstatné je, že fungujú vo všetkých prehliadačoch korektne (ak NIE dajte mi prosím vedieť!). Témy sú radené abecedne a nájdete ich vždy v pravom (?) menu pod hlavičkou Zmena štýlu. Stačí len kliknúť. UPDATE: 2005-11-27T17:28:53+00:00 Tak nastali malé zmeny. Dočasne fungujú len 3 témy:

  1. TatryBLOG / klasik
  2. TatryBLOG / press
  3. TatryBLOG / zima

PRIDANÉ: 2008-12-25T10:28:59+00:00 Zjednodušujeme: z časových a iných dôvodov sú v súčasnosti k dispozícii iba jedna téma. Dôvodom je starostlivosť o jednotlivé vzhľady pri každom prechode na vyššiu verziu WordPress-u a jednotlivých pluginov. Myslím, že vám to nijak nebude neprekážať.

Posted in TATRYBLOGTagged , , , ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.