3 thoughts on “Tatranský dvojtýždenník má nové logo (aktualizované)

  1. Hmm, celkom pekne, len vobec nerozumiem tej duhe, preco a naco tam je? Je priserna… Ked je tam len kvoli tomu, aby logo zachovalo tvar nalepky z kecupu, tak ju aspon autor mohol urobit decentnejsiu. Ale inak je to fajn.

  2. 18.11.2017 Pači sa mi T-3 Blog+ informacie!Som dlhoročny navštevnik seniorZTPrad sa zučastnujem Vašich akcii.Velmi rad by sa zučastnil akcie oprašenia na starych lyžiach aj z dobovym oblečenim a podobnych akcii.Neviem u koho sa prihlasit!?Prosim dajte mi vediet,budem Vam vdačny.Oblubil som si seniortrasu-štrbske na popradske pleso,symbolicky cmiterzapalit sviecu a zaspominat na vzacnych ako P.šperku a ostatnych…

  3. Dobrý deň. Ďakujem za priazeň, ktorú chováte k TATRYBLOG-u. Čo sa týka retroakcií a nostalgických stretnutí v dobovom oblečení (na lyžiach), tak TATRYBLOG s tým nemá nič spoločné. Skúste sa obrátiť na „Spolok ctiteľov športu lyžiarskeho“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.