TatryBLOG oslavuje 1 rok

… tak kde mám okrúhlu, trojposchodovú, orieškovú tortu so sviečkou!? ;-) O tomto čase, ale rok nazad, som tu napísal prvý pokusný článok s názvom – Privítanie. K dnešnému dňu zhliadlo TatryBLOG zhruba 4.800 návštevníkov. Pravdu povediac nepočítal som s takto veľkým číslom. Pri tých témach ktoré si do blogu vyberám a frekvencii príspevkov, ma to číslo príjemne prekvapilo… Ale samozrejme nejde mi o žiadne čísla a štatistiky. Som rád že, chuť občas niečo napísať ma ešte neprešla – ba práve naopak. Chcem sa touto cestou teda vlastne poďakovať všetkým návštevníkom cieleným aj zblúdilým, všetkým kamarátom, priateľom… no proste všetkým, ktorí sa tu čas od času zastavia… Veľký podiel na fungovaní týchto stránok má aj WordPress, ktorý svojím prostredím ponúka naozaj jednoduchú manipuláciu a publikovanie. Na Silvestra vyšla jeho nová verzia s označením 2.0 a práve táto bude tým darčekom, ktorým TatryBLOG, z príležitosti jeho narodeným, obdarujem. Takže milí čitatelia vitajte v druhom roku fungovania TatryBLOG-u. Ešte raz vďaka!

Posted in TATRYBLOGTagged ,

One thought on “TatryBLOG oslavuje 1 rok

  1. Toto nie je sice okruhla torta, ale… Zelam Webmastrovi vela uspechov a stranke vela navstevnikov. Nech aj v dalsom roku funguje dobre a mozno aj lepsie a aby to cislo 4.800 bolo aspon tri krat vacsie. Vsetko dobre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.