Linky o Vysokých Tatrách – VII. – Mapy

Dnešnú, VII. skupinku linkov, alebo ak chcete odkazov na zaujímavé stránky, ktorých obsahom sú (veľakrát aj okrem iného) Vysoké Tatry, venujem mapám. (Za inšpiráciu ďakujem Spyros-ovi!)

  1. Mapa Vysokých Tatier pre horolezcov doporučujem ale pre prezeranie radšej tento odkaz, nakoľko v tom predošlom sú zmätky v prelinkovaní obrázkov (link by Spyros)
  2. Veľmi podrobná mapa Vysokých Tatier Suverénne najlepšia online mapa Vysokých Tatier
  3. Rôzne mapy Vysokých Tatier Kto si tu nevyberie – tak potom už ťažko niekde inde…
  4. Letecká mapa Vysokých Tatier Linkujem sám seba, ale keď už som tu o tom raz podrobne napísal…
  5. Poľská mapa Vysokých Tatier (link by Spyros) Pekne detailná mapa
  6. Maďarská mapa Vysokých Tatier Nie je moc vydarená, ale možno sa niekomu bude hodiť
  7. Moja skromná klikacia mapka Výhodou je jej interaktívnosť, ak sa chcete dozvedieť niečo viac o osadách vo Vysokých Tatrách (text z knihy I.Bohuš – Názvoslovie Vysokých Tatier od A po Z)

Podobných stránok je omnoho viac, ale snažil som sa vybrať tie najdôležitejšie s čo najväčším množstvom informácií. Všetky linky sústreďujem na stránke: Linky o Vysokých Tatrách A ako vždy, aby som nezabudol – ak nájdete zaujímavú stránku s témou Vysoké Tatry, niečím Vás oslovila a zaujala a myslíte si, že by bolo dobré aby o nej vedelo čo najviac ľudí – pošlite mi ju. Po zvážení ju pridám do tohto zoznamu linkov

Posted in Tatra-LinkyTagged , ,

2 thoughts on “Linky o Vysokých Tatrách – VII. – Mapy

  1. Líbí se mi vaše stránky. Je to poprvé, co vidím blog na úrovni. Zejména parádní jsou mapy, ale i ostatní stránky např. o Slovenkém domě.

  2. dik – to potesi… mrzi ma ze momentalne nemam tolko casu aby som sa tomu nadalej pravidelne venoval… ale snad sa to zlepsi…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.