Kultúrny program Apríl 2006

logo - Kalendár kultúrnych a športových podujatí Nový program kultúrnych a športových podujatí vo Vysokých Tatrách na mesiac APRÍL je opäť tu. Oddelenie kultúry a športu Mesta Vysoké Tatry, Vám onedlho predstaví nové programy vo forme tlačeného plagátu (formát A2) a skladačky (formát A4). TatryBLOG Vám aj tento mesiac dáva možnosť stiahnuť si program v elektronickej podobe priamo z archívu. Nenechajte sa popliesť farbou plagátu. Tento sa štandardne vytvára vo svetlomodrom odtieni CYAN (ktorý Vám ponúkam). Tlačené plagáty pre mesiac apríl budú (mali by byť) sýto oranžové! Pre mesiac apríl je naozaj z čoho vyberať, nakoľko tu máme Veľkú noc – tak len stručne. Takže TatryBLOG doporučuje:

  • 13. 4. – Krížová cesta – Pietny pochod so sviečkami až na Hrebienok
  • 15. 4. – Veľkonočná jazda – Kométa + pojazdná výstava publikácií Ivana Bohuša st. a Ladislava Jirouška – autogramiáda.
  • 15.-17. 4. – Veľkonočná lyžovačka s programom – Skalnaté Pleso za Sk 100,-. Minulý rok bola v tejto cene aj lyžovačka v Lomnickom sedle (júj – fajne bolo) – či to bude aj toho roku… ? Sledujte web TLD a prípadne sem napíšte Vaše informácie.
  • 19. 4. – I. Bohuš – BIBLIOGRAFIA VYSOKÝCH TATIER – Múzeum TANAP-u. Niečo pre mňa…

Podrobnosti (čas, ceny, miesto konania…) sa dozviete v samotnom programe. Záverom ešte jedna informácia – prosba. Ak by ste vedeli o akcii, ktorá nie je uvedená v plagátoch a myslíte si že by stálo za to aby sme o nej vedeli – napíšte to do komentárov. Ak ste nikde v Tatrách plagát, alebo leták nevideli – napíšte to tu tiež. Nech aspoň viem, či to má nejaký zmysel tu dávať. Leták A4 si pre istotu môžete z TatryBLOG stiahnuť, obojstranne vytlačiť a nosiť tak stále pri sebe ;-)

Posted in KultúraTagged

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.