Vydavateľstvo I&B

Už dlhší čas mám istú morálnu podlžnosť voči rodine Bohušovcov za Názvoslovie Vysokých Tatier od A po Z a tak konečne prichádza čas, kedy im môžem venovať trošku komerčného miesta na tomto blogu. Ivan Bohuš st. si vyložene nepraje žiadnu publicitu a tak to rešpektujem. Nedávno som sa ale dozvedel o stránke ich rodinného vydavateľstva I&B. Stránky prezentujú najnovšie knižné publikácie, fotografie a obrazy. Podstatné je, že všetky materiály si tu môžete objednať za zvýhodnené ceny.

Vydavateľstvo I&B http://www.ibtatry.szm.sk/

V kultúrnom programe na mesiac jún som to síce vypichol, ale pre istotu ešte raz pripomeniem že vo štvrtok, 15. 6. sa bude konať Otvorenie sezóny vo vysokohorskom prostredí (otváranie dolín) čoho súčasťou bude aj krst najnovšej knihy Ivana Bohuša st. – Na každom kroku kameň. Konkrétnejšie informácie o programe neviem – akurát toľko že o 8.00 h je začiatok na Hrebienku a potom sa pôjde na Zbojnícku chatu, kde o 11.30 h bude prezentácia novej knihy. PRIDANÉ: 2008-12-31T13:05:05+00:00 Nová doména vydavateľstva I&B – http://www.ibtatry.sk/

Posted in KultúraTagged , , , , , , ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.