Služby v Tatrách (PL-SK 1:0)

Hneď dva, po sebe idúce články o zážitkoch v Tatrách, priniesol Nedennik sk.ine. Včera (1. 10. 2006) písal autor o pomerne bohatých zážitkoch z víkendových výletov po Tatrách, dnes (2. 10. 2006) je sklamaný z našich služieb a porovnáva ich so službami na pešej zóne (ulica Krupówki) v Zakopanom. Síce porovnáva neporovnateľné, ale v niečom má celkom určite pravdu. Služby máme stále mizerné!

Posted in Zo spoločnostiTagged , ,

2 thoughts on “Služby v Tatrách (PL-SK 1:0)

  1. Ano cital som (thanx to Rony). Hlavne neviem preco zrovnava sluzby v meste s narodnym parkom. Ak chce zabavu a masy ludi, treba zist nizsie do Popradu. Add sluzby vo Vysokych Tatrach. Vsetko je v ludoch a podobny pristup je aj v BA, KE, TT etc.

  2. pre mna ako turistu nejde o neporovnatelne. Nepotrebujem velku zabavu, ani masy, ale mam nehoraznu poziadavku – chcem sa napr. dobre najest a citit sa pri tom prijemne. Dobre varia napriklad v Zbojnickej kolibe (myslim sa to tak vola) v Starej Lesnej – to rozhodne nie je masova obec. Co si pamatam, personal bol na urovni, profici. Ale pre mna je problem, ked sa do jedineho podniku na okoli musim objednat minimalne den vopred… Par tzydnov predtym sme boli v Bojniciach: http://www.ine.sk/2006/09/04/vylet-smer-bojnice tam sa dalo vybrat a napriek drobnostiam sme odchadzali spokojni. Pekny den vsetkym:))

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.