Kalendár podujatí na jún 2008

mesačný kalendár podujatí Nový kalendár podujatí Mesta Vysoké Tatry je tu. Po zbežnom prezretí som zistil, že zaujímavých akcií je viac ako inokedy. Je to asi znak prichádzajúcej letnej sezóny. Takže upozorním na akcie, ktoré sú podľa mňa zaujímavé. Ak objavíte niečo čo mi ušlo, alebo viete o akcii, ktorá sa na plagát nedostala smelo napíšte do komentárov. Vopred ďakujem! Kalendár podujatí na mesiac jún 2008 vo formáte PDF. TatryBLOG z programu doporučuje:

  • 2.6. (pondelok) – Kafkove Matliare 2008 – II.ročník medzinárodného literárneho festivalu pri príležitosti 125. výročia narodenia Franza Kafku
  • 4.6. (streda) – Memoriál Franza Kafku – IV.ročník medicínsko-literárneho podujatia
  • 5.6. (štvrtok) – Spoznávajme Tatry – Počiatky osídľovania a turistiky – prednáška Ivety Bohušovej
  • 11.6. (streda) – Tri dámy plné nehy – divadlo Paľa Bielika
  • 28.6. (sobota) – Sviatok horských vodcov, posvätenie lán a čakanov

Toto sú akcie na ktoré by som išiel, keby sa konali cez víkend – v strede týždňa je to trošku komplikované, ale nie nemožné. Verím, že tiež nájdete tie svoje zaujímavé akcie, pretože v mesiaci jún ich bude naozaj viac ako inokedy. Prajem Vám príjemnú zábavu.

Posted in KultúraTagged

One thought on “Kalendár podujatí na jún 2008

  1. Zdravím, možná by se hodil krátký popisek akcí, které TatryBLOG doporučuje. Ať si člověk nemusí stahovta plakát. Pěkný den!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.