Kalendár podujatí na júl 2008

mesačný kalendár podujatí V návale povinností som skoro zabudol na nový kalendár podujatí Mesta Vysoké Tatry. Tradičné Tatranské kultúrne leto sa teda začína. Ak opomeniem víkendový program otvorenia letnej turistickej sezóny a Tatranského kultúrneho leta (4.-6.7.), tak sa vlastne skoro nič neudeje. Ak medzičasom objavíte niečo čo mi ušlo, alebo viete o akcii, ktorá sa na plagát nedostala, smelo napíšte do komentárov. Vopred ďakujem! Kalendár podujatí na mesiac júl 2008 vo formáte PDF. TatryBLOG z programu doporučuje:

  • 5.7. (sobota) celý deň – Otvorenie Tatranského kultúrneho leta 2008 – celý deň – Letná nostalgická jazda historickou električkou KOMÉTA na trati TEŽ – 14.00 h – Posvätenie prameňov Smokoveckej kyselky
  • 6.7.- Letná nostalgická jazda historickou električkou KOMÉTA na trati TEŽ
  • 18.7. (piatok) 21.15. – Tri dámy plné nehy – divadlo Paľa Bielika – Tatranská Lomnica, altánok v parku
  • 19.7. (sobota) 21.15 – Kapustnica – divadlo Comedia z Popradu – Tatranská Lomnica, altánok v parku
  • 29.-31.7. (utorok-štvrtok) – Medzinárodný festival outdoorových filmov – kino Kriváň Nový Smokovec

Nechcite aby som tu opisoval celý popis akcií. Toto sú len upútavky. Podrobný popis k jednotlivým akciám nájdete v priloženom mesačnom programe. Prajem Vám príjemnú zábavu.

Posted in KultúraTagged , , , ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.