Návrh územného plánu Mesta Vysoké Tatry

Mesto Vysoké Tatry dnes zvrejnilo návrh ÚP – Návrh územného plánu Mesta Vysoké Tatry všetky dokumenty nájdete na nasledujúcich stránkach: Vyhláška Textová časť Grafická časť Dokumenty si môžete prevziať vo formáte PDF. Spolu majú bezmála 100MB, ale doporučujem každému záujemcovi a hlavne obyvateľovi mesta, aby si ich preštudoval. Od dnešného dňa plynie povinná oznamovacia lehota 30 dní a po uplynutí tejto doby sa na Vaše pripomienky nemusí brať ohľad. Užitočné informácie nájdete aj na portály UzemnePlany.sk, kde sa zamerajte na časť venovú Mestu Vysoké Tatry. Dnes tam ale ešte spomínaný ÚP nenájdete.

Posted in Architektúra, Zo spoločnostiTagged , , ,

2 thoughts on “Návrh územného plánu Mesta Vysoké Tatry

  1. Zaujímal by ma Váš názor na súčasný stavebný „boom“ v Tatrách a jeho vzťah k ochrane národného parku. Mnoho ľudí si myslí, že príroda je najlepšia architektúra.

  2. Uz som toho popisal na margo apartmanovej vystavby pomerne dost… vztahom „Apartmany – TANAP“ som sa zatial nezaoberal… ale isty nazor mam: ak v Tatrach maju zit ludia – myslim mlade rodiny – ista vystavba tu musi fungovat! MUSI!!! to o co sa ale dnesni investori a developeri snazia je nezdrave… to o co sa snazi TANAP je nezdrave tiez… a v tomto nezdravom prostredi este ku vsetkemu nefunguje uzemny plan mesta – teda akasi vizia rozvoja… na Slovensku vseobecne nefunguje ani stavebny zakon, ktory pojem apartmanovy dom nepozna – tym padom sa tieto stavby objavuju v zonach jak byvania, tak aj sluzieb – podla toho, ako komu pasuje… v tejto rovnici je tolko neznamych, ze k rozumemu vysledoku sa jednoducho dopracovat neda… v prvom rade treba ale apelovat na poslancov – mesto a jeho obyvatelia si musia povedat co a ako vo svojom meste chcu!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.