Zamkovského chata má nový superweb

Zamka - nový web

Zamkovského chata má od včerajšieho dňa nový web. Je to suverénne najlepší a najmodernenjší web tatranskej vysokohorskej chaty. Všetky potrebné informácie prehľadne a rýchlo. Technológia RSS, fulltextové vyhľadávanie, kľúčové slová, jasné menu a vôbec celková prístupnosť (SEO) – to sú všetko prvky, ktorými sa výrazne líši od iných chatárskych stránok. Zjednodušená navigácia zvyšuje dostupnosť informácií celej web stránky teda jej použiteľnosť.
Web Zamkovského chaty ešte nie je naplnený všetkými staršími informáciami a postupne bude dopĺňaný (spoločenské akcie, memoriály a pod.), rovnako mu chýbajú jazykové mutácie na ktorých sa tiež pracuje. V podstate sú to ale všetko informácie, ktoré sa na pôvodný zastaralý web nezmestili a tak ich treba retrospektívne pripraviť. Prvoradé sú ale informácie zo súčasnosti – aktuality. Tou najhorúcejšou je Memoriál Juraja Petranského tzv. Nosičská stovka, ktorá sa bude konať už túto sobotu 20.6.2009.

Web beží na vynikajúcom redakčnom systéme WordPress. Jeho RSS adresu si môžete pridať do svojich čítačiek aj odtiaľto. Osobne používam na tieto účely GoogleReader a som maximálne spokojný.

Stránke teda prajem množstvo zaujímavých a obsahovo hodnotných článkov plných podstatných informácií a hlavne veľa spokojných návštevníkov!

www.zamka.sk

Posted in Turistika, Zo spoločnostiTagged , , , , ,

3 thoughts on “Zamkovského chata má nový superweb

  1. A zabudol si napisat, ze mas na tom nemaly poddiel, takze je to trosku samozerstvo potom cely clanok. Nie je to velmi korektne, ked to neuvedies a zhadzujes „konkurenciu“. Ak by som mal kritizovat, tak podla mna blog format nie je velmi vhodny a to co ludi hlavne zaujima a predpokladam aj chatarku ma clovek problem najst. Idealne pre normalneho usera je http://www.chatapodrysmi.sk/, ktory je kompletny a dlho na nom netreba nic menit. PS: Celkova pristupnost je SEO? :-D

  2. no vidis, celkom som zabudol napisat ze je to moje dielo ;-) este ze ta mam… dakujem… nebol v tom ziadny zly umysel… web (ako zdroj informácii) je „zivy organizmus“ a nazor ze nieco netreba dlhodobo menit je podla mna uplne scestny… ak vyhladavaci robot pristupuje na web, da sa teda zahrnut pod „celkovu pristupnost“ aj ta jeho pristupnost… ale nebudeme tu dufam zatazovat ludi takouto debatou ;-)

  3. „web (ako zdroj informácii) je “zivy organizmus” a nazor ze nieco netreba dlhodobo menit je podla mna uplne scestny…“ Hovorim o tomto konkretnom pripade. Niekedy je menj viac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.