Google Earth aktualizoval Vysoké Tatry

Pred pár dňami prebehla čerstvá júlová aktualizácia populárnej aplikácie Google Earth. Dôležitý je fakt, že sa podstatne skvalitnili ponúkané obrázky Vysokých Tatier. Nie je to však taká kvalita akú som opisoval v článku Podtatranské spišské obce na Google mapách. Google informuje, že aktualizoval celé Slovensko. Aj napriek úplne čerstvej aktualizácii nečakajte na snímkoch súčasný stav! Fotografie sú opäť staršieho dáta. Na úpätí Vysokých Tatier je zreteľne vidieť územia bez stromov teda po spracovanej veternej kalamite (19. 11. 2004). Starý Smokovec – po aktualizácii /zdroj GoogleEarth   Starý Smokovec – pred aktualizáciou /zdroj GoogleMaps Google Maps zatiaľ neaktualizoval. Je to len otázkou času. Takže konečne sme sa dočkali detailnejšieho spracovania tatranskej oblasti. Chcelo by to ale ešte podrobnejšie snímkovanie. Komu to stále nevyhovuje, doporučujem niektoré z ortofoto publikácií resp. webov, ktoré som tu pred časom recenzoval:

Posted in TATRYBLOG, Turistika, Zo spoločnostiTagged , , , ,

2 thoughts on “Google Earth aktualizoval Vysoké Tatry

  1. myslite asi Google Maps – nie Earth… (?) Google Maps vobec nepouzivam, takze neviem… vsetko potrebne mi povie Earth..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.