Tatry Ski Area – kam na lyžovačku?

Tatry SKI area
Tatry SKI area
Pre návštevníkov a všetkých čitateľov TATRYBLOG.SK som pripravil (vo chvíľach voľna) malý vianočný darček. Je to prehľad lyžiarskych stredísk vo Vysokých Tatrách a neďalekom okolí s lokalizáciou a ďalšími zistenými informáciami. Ak náhodou plánujete lyžovačku a neviete kam tentokrát ísť lyžovať skúste sa inšpirovať týmto mojim zoznamom. K tomu, aby ste naplno využili TATRY SKI AREA (aktuálne vo verzii 1.00) budete potrebovať aplikáciu GoogleEarth a prípadne vaše GPS zariadenie. Nespoliehajte sa, že zoznam obsahuje všetky lyžiarske vleky a svahy. Je celkom možné, že som na niektoré strediská zabudol resp. o nich ani neviem. Preto budem rád, ak ma na tie chýbajúce upozorníte. Postupne ich do zoznamu doplním čím by som chcel zostaviť takú veľmi jednoduchú databázu stredísk na slovensko-poľskom prihraničnom území. Úvodná verzia zoznamu disponuje 64 záznamami o lokalitách kde si môžete zalyžovať. Všetky pripomienky sú vítané. Enjoy!

AKTUALIZOVANÉ: 2009-12-31T14:58:06+00:00 ikona ski TATRY Ski Area v1.01 (31.12.2009) TATRY Ski Area v1.01 súbor *.KMZ pre aplikáciu GoogleEarth

Posted in TATRYBLOG, Tatra-Linky, Turistika, Zo spoločnostiTagged , , , ,

4 thoughts on “Tatry Ski Area – kam na lyžovačku?

  1. Niektoré strediská sú tiež na … (Bezplatna reklama ubytovacich zariadeni nie je dovolena! Admin)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.