Starý Smokovec – nájdite rozdiely…

Začiatkom októbra som sa vytrepal nad Starý Smokovec – a fotil som o 106! Výsledky môjho snaženia nájdete vo fotogalérii – tu chcem odprezentovať hlavne porovnanie dvoch záberov, medzi ktorými je rozdiel zhruba 80 rokov. Možno nájdete aj iné rozdiely… Starý Smokovec v minulosti a dnes… Starý Smokovec 1925-2005 Nájdite rozdiely – to mal byť samozrejme vtip. Fotografie Starého Smokovca z približne rovnakého miesta s odstupom 80 rokov.

Posted in HistóriaTagged , , ,

One thought on “Starý Smokovec – nájdite rozdiely…

  1. Sam som mal moznost zazit, ake je to prijemne a zaujimave, pocuvat o Vysokych Tatrach a zivote v nich, od ludi, ktori toho vela v Tatrach vela zazili a pocuvat spomienky a historky od ‚starotatrancov‘ v prijemnom prostredi nejakej utulnej tatranskej krcmiky je velmi prijemne, ale co tak dat nieco z tychto peknych tatranskych pribehov aj na papier, alebo aspon do tohto virtualneho prostredia internetu? Urcite by sa v mnohych pripadoch jednalo o velmi zaujimave citanie nie len pre tatrancov, ale vsetkych, ktori maju Tatry radi…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.