Kultúrny program Január 2006

logo - Kalendár kultúrnych a športových podujatí V týchto dňoch vychádza nový (inovovaný) – Kalendár kultúrnych a športových podujatí vo Vysokých Tatrách na mesiac JANUÁR. Tento program budete vídať vo forme tlačeného plagátu alebo skladačky (letáku). TatryBLOG Vám dáva možnosť stiahnuť si tento program v elektronickej podobe priamo zo stránky Kalendár podujatí 2006. Odkaz na túto stránku nájdete vždy vpravo v menu. Hlavička tohto programu (logo) korešponduje s novovytvoreným logom pre inovované tatranské noviny – Tatranský dvojtýždenník (týždenník). Tejto téme sa ale budem venovať až v nasledujúcom článku. UPDATE: 2006-01-03T17:35:38+00:00 TatryBLOG doporučuje:

  • 6. 1. – Snehový Betlehem (výlet) – zoberte deti – 100% zážitok
  • 7. 1. – Acoustic session feat (Jazz) – Andy Belej a spol. – vyskúšané z JAZZ&ROCK Club 195 – určite treba uvidieť a vypočuť
  • 22. 1. – Majstrovstvá Slovenska 2006 v behu na lyžiach (šport) – jednoducho MS 2006 – treba vidieť
  • 31. 1. – Transporter 2 / Kuriér 2 (Kino) – súdiac podľa predošlej verzie by to mohla byť celkom zábava…
Posted in KultúraTagged

2 thoughts on “Kultúrny program Január 2006

  1. Trochu nedočkavý komentár Dlho sledujem na oficiálnej stránke Tatier Tatranský dvojtýždenník. Len neviem, prečo sa tu na Nete objaví s veľkým oneskorením. Spravidla niekoľko, už neaktuálnych čísiel naraz. Dnes je tam číslo 24 z 30.11.2005. Nedala by sa tá edícia trochu urýchliť? Budem vďačný. Kto o tom niečo vie?

  2. neviem o tom síce nič, ale (ak som dobre pochopil otázku) myslím si, že to oneskorenie je preto, aby si ľudia tie noviny najprv kúpili… keby to zverejnili na internete v rovnakom čase ako v novinových stánkoch, tak by predali určite menej výtlačkov… uvítal by som ale (určite aj starotatranec) keby sa s novým číslom v stánku objavilo staré číslo (jedno číslo dozadu) na internete…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.