Linky o Vysokých Tatrách – VI. – Servery

Nová, VI. skupinka linkov, alebo ak chcete odkazov na zaujímavé stránky, ktorých obsahom sú (veľakrát aj okrem iného) Vysoké Tatry. Tentokrát sa budem venovať veľkým serverom o Vysokých Tatrách. Nie že by boli málo známe – ale pre poriadok.

  1. Mesto Vysoké Tatry server Mesta Vysoké Tatry – úrady, oznamy, vyhlášky
  2. Vysoké Tatry server Vysokých Tatier
  3. Vysoké Tatry CZ veľmi dobré informácie o nás od našich susedov, veľmi dobrý a pekný web!
  4. Vysoké Tatry DE nemecký server o Vysokých Tatrách, veľmi dobrý rozcestník pre nemecky hovoriacich
  5. Vysoké Tatry COM graficky neprítulný, zato informáciami nabitý server v rodnom jazyku
  6. PRIDANÉ: 2006-01-29T20:13:30+00:00 http://www.e-tatry.sk Elektronický informačný portál o Vysokých Tatrách – NOVINKA !!!
  7. PRIDANÉ: 2006-01-31T12:57:47+00:00 Vysoké Tatry info Encyklopédia regiónu Vysoké Tatry

Podobných stránok je omnoho viac, ale snažil som sa vybrať tie najdôležitejšie s čo najväčším množstvom informácií. Všetky linky sústreďujem na stránke: Linky o Vysokých Tatrách A ako vždy, aby som nezabudol – ak nájdete zaujímavú stránku s témou Vysoké Tatry, niečím Vás oslovila a zaujala a myslíte si, že by bolo dobré aby o nej vedelo čo najviac ľudí – pošlite mi ju. Po zvážení ju pridám do tohto zoznamu linkov

Posted in Tatra-LinkyTagged , ,

7 thoughts on “Linky o Vysokých Tatrách – VI. – Servery

  1. Prečo? Keď kliknem na http://www.vysoketatry.sk tak mi napíše, že nemám právo na zobrazenie tejto schránky. To sa mi pokazilo niečo v mojom PC.Viete poradiť? Inak, okľukou sa tam dostanem. Vďaka.

  2. Starotatranec: Chyba nie je vo vasom prijimaci ;-) Ja dostavam hlasku Directory Listing Denied This Virtual Directory does not allow contents to be listed. A to znamena jedine – problem na strane servera (zrejme administrator tape v nastaveniach…)

  3. mne to nefungovalo už pri písaní príspevku, ale nakoľko sa jedná o hojne navštevovaný portál mesta, myslel som si že je to chvíľkový výpadok – a pozrime sa… tiež viem, že sa chystajú zmeny celého webu – tak neviem či už nezačali – i keď trošku nezvyčajne ;-) inak pre súrne potreby použite zatiaľ dočasnú obchádzku

  4. dnes už stránka samosprávy Mesta Vysoké Tatry vykazje známky života: Stránka je v rekonštrukcii Dôležité informácie ako aj kontakty sú v pravom menu Suché konštatovanie veci bez ospravedlnenia a podrobnejšieho vysvetlenia… Dosť neštandardný postup.

  5. Tak tie odkazy su zvacsa odpad podla mna. Najflagrantnejsi pripad su tie e-tatry, co je taky slabsi pokus o SEO/SEM, ale tak sa to uz davno nerobi. Ale asi to bude ten tvoj kamos nie? To uz aj tie Belianky su radovo desatkrat lepsie… P.S. A aj tatry.net sa Ti tam dostal :-) P.S.2. Som zvedavy, ci pochopi niekto moj komentar aj niekto iny okrem nas dvoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.