Kultúrny program Február 2006

logo - Kalendár kultúrnych a športových podujatí A je tu nový program kultúrnych a športových podujatí vo Vysokých Tatrách na mesiac FEBRUÁR. Už ste určite počas mesiaca január zaregistrovali tieto nové programy vo forme tlačeného plagátu (formát A2) alebo skladačky (formát A4). Skladačku som osobne márne hľadal (poslednú sobotu v mesiaci) na recepciách v rôznych hotelových zariadeniach v Starom Smokovci, niekde ani nevedeli čo chcem, ale plagát som stretol na niekoľkých miestach. TatryBLOG Vám opäť dáva možnosť stiahnuť si tento program v elektronickej podobe priamo zo stránky Kalendár podujatí 2006. Odkaz na túto stránku nájdete vždy vpravo v menu >>>. Ako minulý mesiac, tak aj teraz TatryBLOG doporučuje:

  • 4. 2. – Veselica s Andělem – Hotel Morava Pripomeňte si atmosféru večierkov z čias filmu „Anděl na horách
  • 4. 2. – Čechomor Tour 2003 – Tatry PUB (DVD projekcia) Čechomor je skvelý, kaziť to môže jedine zafajčené prostredie TATRY PUB
  • 18-19. 2. – Veľká cena Slovenska – Solisko (slalom M+Ž) Tradícia je tradícia – 52 rokov vypovedá už o niečom..
  • 24. 2. – Cukor a soľ – Cafe bar U Michalka (LIVE koncert) – folk síce nemusím, ale na záver je avizované prekvapenie večera, ktoré schválne nie je uvedené, lebo keby bolo, tak by to tam prasklo vo švíkoch! ;-)
  • 25. 2. – Zimné jazdecké preteky – Tatranská Lomnica – viete čo je skijöring? a viete že si ho v Tatranskej Lomnici užívali už v rokoch 1905?

Viac sa dozviete v samotnom programe.

Posted in KultúraTagged

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.