Privítanie

Vysoké Tatry kliknutím na obrázky (nižšie) sa dostanete do fotogalérie, ktorá je tu skôr pre otestovanie ako ilustráciu ;-)

Vitajte na novej stránke, na prvom weblogu o meste a horstve Vysoké Tatry. Ambíciou tohto blogu je slobodne diskutovať o živote a dianí v našich veľhorách.

O tom čo je WEBLOG, k čomu slúži, ako funguje a na čo sa dá využiť sa dozviete na stránke Ako sa darí blogom na Slovensku.

Blog je na svojom začiatku – a budem veľmi rád, ak prví náhodní návštevníci zanechajú zopár rád a námetov, ktoré pomôžu tento blog poriadne naštartovať. Ak niečo nebude celkom 100% fungovať, majte prosím trpezlivosť – všetko sa to ladí za pochodu a hlavne vo voľnom čase. O čom to tu bude som vlastne naznačil hneď v úvode. Konkrétne témy by ste si mohli zvoliť sami (časom tá možnosť určite bude) a ukáže len čas ktoré z nich zakotvia nastálo. Snáď hneď tá prvá téma sa bude týkať minuloročnej kalamity z piatka 19. 11. 2004… Nafotil som docela dosť fotografií, takže hneď ako rozbehám fotogalériu hodím ich na blog. …to je zatiaľ všetko – ak ma niečo ešte napadne tak to tu pripíšem…

Posted in TATRYBLOGTagged , , , , , ,

2 thoughts on “Privítanie

  1. Zdravim! Tento blog by mohol byt otvorenym a slobodnym forom myslienok o Tatrach. Myslim, ze v najblizsom case bude naozaj o com pisat! Tesim sa na velmi kriticke clanky a reakcie citatelov. Majitela blogu prosim o okresanie cenzury na najnizsiu moznu mieru, vdaka Orol. Drzim palce!

  2. Prajem veľa zdaru tomuto blogu a najmä mnoho zaujímavých podnetov a postrehov od ľudí, ktorí majú naozaj radi krásne Tatry! Rád by som toto miesto podporil a snáď sa tu z tohto blogu stane obľúbené miesto pre všetkých nadšencov, ktorí majú radi Vysoké Tatry a ľudí čo pod nimi bývajú :-) Veľa zdaru!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.