Kultúrny program Máj 2006

logo - Kalendár kultúrnych a športových podujatí Nový program kultúrnych a športových podujatí vo Vysokých Tatrách na mesiac MÁJ je tu. O niekoľko dní budete nové programy vídať vo forme tlačeného plagátu (formát A2) a skladačky (formát A4) po celých Tatrách. Tentokrát bude červený. „Náš“ elektronický je stále modrý – tak nech Vás to nepletie – obsah je do poslednej litery ten istý! TatryBLOG Vám aj tento mesiac dáva možnosť stiahnuť si program v elektronickej podobe priamo z archívu programov. Mesiac MÁJ je pomerne chudobný na akcie ba povedal by som, že nie je o čom…, no aj napriek tomu TatryBLOG doporučuje:

  • 1. 5. – Prvý máj v Smokovcoch – prvomájový sprievod s mávatkami alegorickými vozmi a živým Leninom centrom Smokovcov.
  • 5. 5. – E.J.F. – LIVE Jazz Funk v klube Club195 piatok, začiatok 20.00 h, Club 195 JAZZ&ROCK, Dolný Smokovec – Pod lesom Akcia nie je uvedená v plagáte len v skladačke! Zmena programu vyhradená – sledujte aktuálne správy na klubovom webe.
  • 12.-14. 5. – Tatranský pohár 2006 – 2. ročník medzinárodnej súťaže v parašutizme tak to som fakt zvedavý o čo tu pôjde…
  • 14. 5. – Jarné jazdecké preteky – Jazdecký areál Tatranská Lomnica. berte deti – budú mať pekný zážitok…

Neviem kam sa podeli jazzové posedenia v kaviarni Hoepfner v Starom Smokovci (???). Len dúfam, že neskončili… Podrobnosti (čas, ceny, miesto konania…) sa dozviete v samotnom programe. Na záver opäť jedna prosba. Ak by ste vedeli o akcii, ktorá nie je uvedená v plagátoch a myslíte si že by stálo za to, aby o nej vedeli viacerí – napíšte to do komentárov, alebo mne na mail – pridám to do oznamov. Leták A4 si vytlačte a noste stále vo vrecku pri sebe ;-) – i keď tento mesiac – neviem neviem…

Posted in KultúraTagged , , ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.