Tatranský dvojtýždenník vo farbe a zadarmo!

Dnes vyšlo nové číslo Tatranského dvojtýždenníka – 15/XVII. Ak ho vo Vašom stánku nemôžete zohnať – nezúfajte. Mesto Vysoké Tatry sa rozhodlo, že ho dá voľne k dispozícií v elektronickej podobe. Robí tak na svojich stránkach venovaných TD. Na tejto stránke – neviem prečo – nenájdete vonkoncom žiadnu informáciu, ale ak si kliknete v menu na Vydané noviny a následne na Rok 2006 resp. Archív vydaných čísel, objavíte jednak všetky čísla z tohoto roku a v archíve zatiaľ len čísla z roku 2005. Nuž tešme sa, že nám mesto veľkodušne ponúka tieto noviny zadarmo. Zmysel tohto počinu mi nie je celkom jasný, nakoľko noviny prichádzajú čiastočne o zisk. Pochopil by som, keby uverejňovali čísla s dvojtýždenným opozdením – teda o číslo dozadu. Každopádne je to dobrý počin a noviny sa tak dostanú aj za hranice nášho regiónu. V neposlednom rade si ich môžeme pozrieť vo farbe!

Prevziať si ich môžete vo formáte PDF. Na prezeranie týchto súborov doporučujem použiť voľne dostupnú (FREE) čítačku dokumentov FoxitReader, ktorú si môžete stiahnuť buď ako archív vo formáte ZIP, alebo ako inštalačný súbor EXE.

Posted in Zo spoločnostiTagged , ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.