Kultúrny program December 2006

logo - Kalendár kultúrnych a športových podujatí Mesto pripravilo na mesiac december veľkú zmenu. Nejde o to, že sa graficky zmenil programový plagát. Podstatné je, že sa zmenilo miesto, kde si ho môžete z internetu stiahnuť. Myslíte, že zmena vedie k lepšiemu? Kdeže… Na to treba silnejšiu bóru do radov webadminov. Povedal som si, že prestanem vŕtať do webu mesta a nechám ich už dovegetovať v teple svojej kancelárie do konca roka. Týmto novým počinom, ale opäť raz dokázali svoju neprofesionálnosť a nekoncepčnosť riešení. Od konca novembra čakám na zverejnenie decembrového kultúrno-športového programu a stále nič. Dnes som sa úplnou náhodou dozvedel, že program už zverejnený je, ibaže tak povediac mimo misu – úplne inde než všetci čakáme. Ako keď Vám bez upozornenia premiestnia zastávku autobusu. Akokoľvek na tú vec nazerám, tento spôsob robenia reklamy sa prieči zdravému rozumu. Plagát (vo formáte PDF) bol presunutý z domény tatry.sk (kde býval doteraz) na doménu vysoketatry.sk (kde nikdy pred tým nebol). No a tam skúste sami pohľadať ;-)… Netrápte sa – ukrytý je pod vianočnou guľou! Mesto, zdá sa, stále hazarduje s trpezlivosťou svojich virtuálnych návštevníkov. Z údajne bezbariérového webu (naivná predstava mesta) robí jednu bariéru za druhou! Počujte zodpovední – Vás akože táto robota baví???

Niektoré samozrejmosti sa rodia ukrutne ťažko len preto, že o nich nerozhoduje odborník!

TatryBLOG Vám samozrejme prináša odkaz na tento mesačný program kultúrnych a športových akcií vo formáte PDF prehľadne a jednoducho, vždy na tom istom mieste. Program začína až od zajtra (5. 12.) takže ešte ste nič nezmeškali. I keď vedieť to skôr dopredu nezaškodí. Tvorcom programu a celému oddeleniu kultúry a športu prajem do nového roku veľa zdravia a síl, viac zaujímavých podujatí v oblasti kultúry aj zábavy, ale hlavne prehľadné a dostupné miesto pre pravidelné a včasné zverejňovanie programu na jednom resp. na oboch portáloch mesta! A samozrejme osobne by som si prial aj zverejňovanie malej – vreckovej verzie tohoto programu, tak ako tomu bolo na začiatku tohto roka. Všetky odkazy ohľadne kultúrnych programov mesta sústreďujem na stránke venovanej kalendáru podujatí 2006.

Posted in Kultúra, Zo spoločnostiTagged

3 thoughts on “Kultúrny program December 2006

  1. Bol som včera na koncerte BLUE CAT (hrá mi tam kamarát) a zase ma napadlo dokedy budú kultúrne akcie robyť stále tie isté kluby možem ich aj menovať:Tatry pub-club horských vodcov,Club195,Hotel Smokovec a sem tam Jazierko T.L.Samozrejme že akcie sú na plagátoch mesta a ak ich dávajú ku grafikovy tak sa za uvedené akcie ešte musí platiť.Kltúrne oddelenie si na svoj ročný rozpočet požiadalo pekné peniaze ale koncerty sa robia stále zo súkromných prostriedkov tých pár podnikaťeľov ktorým to nieje ľahostajné že bez nich by tu zábava nebola.Novozvolený páni a dámy poslanci pozrite sa na tento problém je to vec nás všetkých. Šaňo.

  2. AJ tu sa opäť ukázala „výhoda“ toho, že mesto má dve internetové stránky, podľa mňa úplne zbytočne…i ked si myslím že práve vysoketatry.sk je oveľa lepšia, krajšia a prehľadnejšia.

  3. Internetových stránok nech má aj desať… to je v podstate jedno… dôležité je, aby mali na ne čo dať, aby boli obsahovo kvalitné – teda ponúkali prehľadne užitočné informácie… informácie ponúkajú aj užitočné, ale je veľký problém ich nájsť a úplne nemožné napríklad komentovať alebo na ne odkazovať (upozorňovať)… verejné diskusie sú v súčasnosti základným prvkom všetkých moderných stránok – naozaj neviem čo môže byť demokratickejšie než možnosť vyjadriť slobodne verejne svoj názor… akoby sa mesto bálo vox populi… to že sa na oboch stránkach mesta miešajú duplicitne informácie je už druhá vec… každopádne majú oba weby veľmi ďaleko k tomu aby prehľadne a pohotovo informovali (!)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.