Kalendár podujatí na máj 2008

mesačný kalendár podujatí Bezmála po ročnej prestávke pokračujem s opätovným zverejňovaním kalendára podujatí v Meste Vysoké Tatry. Plagát prešiel drobnými grafickými zmenami, ale prehľadnosť ostala zachovaná. Ako bolo dobrým zvykom aj naďalej upozorním na akcie, ktoré su podľa mňa zaujímavé. Ak objavíte niečo čo mi ušlo, alebo viete o akcii ktorá sa na plagát nedostala smelo napíšte do komentárov… Kalendár podujatí na mesiac máj 2008 vo formáte PDF. TatryBLOG z programu doporučuje:

  • 1.5. – Recesistická oslava Sviatku práce – 1.máj Ak neviete čo s voľným dňom príďte si zablbnúť do Nového Smokovca a zaraďte sa do prvomájového sprievodu. Začiatok o 10.00h. Minuloročné akcie napovedia: 2007, 2006
  • Do 15.5. – potrvá výstava obrazov mladého maliara z Dolného Smokovca – Matúša Kručaya v Grandhotely Starý Smokovec
  • Do 24.5. – potrvá vo vile Flóra výstava českých umelcov pod názvom – Vysoké Tatry v tvorbe českých umelcov
  • Do 31.5. – potrvá výstav suvenírov Matúša Kručaya – rovnako v Grandhotely Starý Smokovec
  • Do 31.5. – potrvá výstava starých fotografií a archívnych materiálov o pozemnej lanovke na Hrebienok – Z histórie lanovky – opäť Grandhotel Starý Smokovec (osobne som videl viackrát – fotografie Ivana Bohuša ml. sú naozaj krásne)
Posted in Kultúra, Zo spoločnostiTagged

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.