Kalendár podujatí na september 2008

mesačný kalendár podujatí Jesenný kultúrno športový program neprináša nič mimoriadne. Ani tento mesiac si nikto nespomenul na (Gustáva) Quida Hoepfnera, ktorý rovnako ako architekt Jurkovič slávi 140. rokov od narodenia a ktorý sa spolu so svojim bratom Gustavom zaslúžili o všestranný rozvoj Starého Smokovca (a Vysokých Tatier vôbec) v takej miere, ako málokto pred ním a po ňom (viac o oboch Hoepfnerovcoch sa dočítate v nasledujúcom článku). Ale späť k mesačnému programu. V kaviarni Hoepfner nájdete už tradične jazzové večery a v Tatry-PUB-e DVD produkcie. Tam sa tiež koná niekoľko horolezeckých prednášok a živých koncertov. Ak potrebujete spropagovať akciu, ktorá sa na plagát nedostala, smelo napíšte do komentárov. Vopred ďakujem! Kalendár podujatí na mesiac september 2008 vo formáte PDF. TatryBLOG z programu doporučuje:

Nechcite aby som tu opisoval celý popis akcií. Toto sú len upútavky. Podrobný popis k jednotlivým akciám nájdete v priloženom mesačnom programe. Prajem Vám príjemnú zábavu. PRIDANÉ: 2008-09-07T11:12:19+00:00 Ospravedlňujem sa chybu v menách oboch bratov Hoepfnerovcov – mal som na mysli architekta Quida, ale napísal som Gustava.

Posted in Kultúra, Zo spoločnostiTagged , , , ,

2 thoughts on “Kalendár podujatí na september 2008

  1. Celkom zaujímavý program na 20. a 21. septembra ponúkajú železnice v rámci osláv 100. výročia TEŽ a pozemnej lanovky. Kto sa chce povoziť na električke a zubačke grátis, nech si toto nenechá újsť. Podrovné info: http://www.zssk.sk/fileadmin/dokumenty/2008_pdf/100_rokov_tez.pdf BTW miliardári od Vás chcú „len“ sto kačiek za povozenie sa na pozemnej lanovke, aby náhodou neskrachovali, keby dva dni pendlovali zadarmo…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.