Tatry vo fotografii – LuMaX

Foto Lumax Mám viacero kamarátov, ktorí fotografujú. Jeden z nich sa tým aj verejne chváli. V auguste tohto roku mal prvú výstavu. Tvrdí, že fotenie je pre neho vášeň aj relax. Volá sa Ľubomír Majerský aka LuMaX. Včera mi poslal mail s ponukou vianočných darčekov v podobe zarámovaných fotografií. Po zhliadnutí jeho fotogalérie som sa rozhodol, že mu urobím malú reklamu. Možno viacerí z Vás hľadajú v týchto dňoch vhodný darček pod stromček. Ak Vás to teda oslovilo neváhate autora kontaktovať. Fotografie sú to naozaj krásne! Ponuka: fotografie zarámované v hliníkovom ráme značky Nielsen (sivý matný), s bielou jemne rastrovanou paspartou a s antireflexným sklom, už od 45,- €. Čo sa týka technickej stránky LuMaX-ovej fotogalérie – chýbali mi tam dve veci. V prvom rade EXIF dáta jednotlivých fotografií a v druhom rade pohodlné prezeranie fotografií jedným klikom. Otrocky tu treba totiž každú jednu najprv zatvoriť.

LuMaXa môžete stretnúť na portáloch: FotoAparát.cz PhotoExtract.com VIVO.sk

Posted in Kultúra, Zo spoločnostiTagged , ,

One thought on “Tatry vo fotografii – LuMaX

  1. Pri všetkej úcte k pánovi Majerskému, nezdá sa ti, že takéto fotky vie odfotiť aj fotí každý druhý neprofesionálny fotograf?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.