Verejné toalety pre Tatry

Tatranské WC - súťaž Tatrzański Park Narodowy ohlásil súťaž na projekt verejných toaliet, ktoré budú postavené na ceste k Morskému Oku. V letnom období tu bolo umiestnených vždy niekoľko toaletných buniek. Nepôsobili však veľmi esteticky. O zápachu ani nehovoriac. Preto sa rozhodli orgány TPN spoločne s firmou SANITEC KOLO (jeden z najväčších výrobcov a dodávateľov sanitárnej keramiky, kúpeľňového nábytku, sprchových kútov a vaní v Európe) na vypísaní konkurzu na verejnú toaletu do Tatranského národného parku. Nuž niet sa čomu diviť. Na tak frekventovanej trase akou je cesta k Morskému Oku je takéto zariadenie potrebné. Aj napriek tomu sa nájdu jedinci, ktorým to viac chutí vo voľnej prírode. Veď napokon poznáte tú známu filmovú repliku:

„Maminka mne utřela lopuchem… byla tam i beruška! To je smůla – lopuch tu není…“

Krátke informácie o súťaži: – suma odmien v súťaži činí 50.000,- zł (500.000,- Sk) – prvá cena 22.000 zł (220.000,- Sk) – odovzdanie do 29. 4. 2008 porota: – prof. Aleksander Böhm, fakulta architektúry Krakovskej techniky – Marek Kukuryka, predseda predstavenstva firmy Sanitec Koło – prof. Ewa Kuryłowicz, fakulta architektúry Varšavskej techniky – Piotr Nawara, nsMoonStudio Krakov – Paweł Skawiński, riaditeľ TPN Všetko podrobne nájdete v podmienkach. Súťaž je verejná, musíte mať viac ako 18 rokov a nesmiete byť zamestnancom fy SANITEC KOŁO. Takže – veľa zdaru!

Posted in Architektúra, Turistika, Zo spoločnostiTagged , , , , ,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.