Kultúrny program Jún 2006

logo - Kalendár kultúrnych a športových podujatí A je tu opäť program kultúrnych a športových podujatí vo Vysokých Tatrách – aktuálne na mesiac JÚN. TatryBLOG Vám aj tento mesiac dáva možnosť stiahnuť si program v elektronickej podobe priamo z nášho archívu. Mesiac JÚN je na akcie pomerne bohatý, ale sám si neviem veľmi vybrať. So športovými memoriálmi akoby sa roztrhlo vrece a tak tu podporím viac tie kultúrne akcie – čiže TatryBLOG doporučuje:

  • 3. 6. – Tatry deťom – MDD a veľké dobrodružstvo pre malých turistov v okolí Hrebienku.
  • 10. 6. – City – LIVE koncert v klube Club195 piatok, začiatok 20.00 h, Club 195 JAZZ&ROCK, Dolný Smokovec – Pod lesom. Zmena programu vyhradená – sledujte aktuálne správy na klubovom webe.
  • 12.-23. 6. – Umelci Tatrám – VI. ročník sochárskeho sympózia. Svalnatí chlapi budú búšiť do dreva a skaly. Areál kúpeľov v Novom Smokovci.
  • 15. 6. – Otvorenie sezóny vo vysokohorskom prostredí – súčasťou otvorenia je krst knihy Ivana Bohuša – Na každom kroku kameň.
  • 15.-16. 6. – Ako sa krotia krokodíly – film o ktorom som tu už párkrát písal – tu a tu.
  • 23. 6. – Ženy v parlamente – divadelné predstavenie súboru Paľa Bielika.
  • 30. 6. – 2. 7. – Otvorenie letnej turistickej sezóny a Tatranského kultúrneho leta – Štrbské Pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica

Na Petra a Pavla sa už tradične bude konať svätenie prameňa kyselky a v r.k. kostole svätenie horolezeckých lán a čakanov. Podrobnosti včas oznámim. Podrobnosti (čas, ceny, miesto konania…) sa dozviete v samotnom programe. Na záver už tradične prosba: Ak by ste vedeli o akcii, ktorá nie je uvedená v plagátoch a myslíte si že by stálo za to, aby o nej vedeli viacerí – napíšte to do komentárov, alebo mne na mail – pridám to do zoznamu. PRIDANÉ: 2006-06-14T16:16:18 Až dnes som doplnil skladačku A4 – skôr to nešlo – SORRY

Posted in KultúraTagged

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.