Google Earth znovu aktualizoval Vysoké Tatry…

… ba vlastne celé Slovensko. Len nedávno som sa tu tešil z podrobnejších satelitných obrázkov môjho okolia a od včera (5.9.2008) je to opäť inak – ešte podrobnejšie. Mám z toho samozrejme radosť. Obrázky sú síce tak rok-dva staré, ale to vôbec nevadí. Vysoké Tatry sú momentálne tak podrobné ako ešte neboli. Vidieť môžete naozaj každý chodník. Zaujímavé je, že podrobné snímky Vysokých Tatier končia hneď za štátnou hranicou. Poľské Tatry sú zatiaľ bez aktualizácie – čo je škoda. Ani na Google Maps zatiaľ spomínanú aktualizáciu nevidieť, takže nedočkavcom doporučujem nateraz len aplikáciu GoogleEarth. Stojí to naozaj za to! Skalnaté Pleso Stanica lanovky, Skalnaté pleso, hvezdáreň Skalnaté Pleso - detail Takto vyzerá výrez – Skalnaté Pleso – hvezdáreň

Posted in Turistika, Zo spoločnostiTagged , , , ,

2 thoughts on “Google Earth znovu aktualizoval Vysoké Tatry…

  1. Ja by som chcel iba podotknúť, že mapy celého Slovenska s takýmto rozlíšením fungujú na stránke „mapy.atlas.sk“ už minimálne pol roka. ;-) Na prezeranie je potrebné použiť IE, skúšal som aj Mozillu a Operu, ale tam to blblo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.